Šampion 🇷🇸 svoj pohod u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona kreće od početnog stepenika ili preliminarne runde⚽

Liga šampiona se posle jedne sezone i promene takmičenja prouzrokovane ” Covid-om” vraća u dobro poznati sistem takmičenja, a prva runda (turniri) biće odigrani od 21-25. avgusta ⚽

Naš šampion će put Podgorice gde će mu protivnici biti šampion 🇲🇪 Titograd, 🇬🇪 CIU i 🇮🇪 Blu Magic.

Fon je po mnogim futsal poznavaocima favorit i očekujemo prolaz u narednu rundu⚽

Svoja očekivanja direktno sa Zlatibora gde se šampion priprema pred turnir preneo nam je ©️, i živa legenda kluba Andrija Stanković:

-Komentar dosadašnjeg dela priprema (pojačanja…)?

*Pripreme u našoj dobro poznatoj bazi, na Zlatiboru, teku po planu i programu našeg stručnog štaba. Kako novi tako i stari igrači došli su sa velikim entuzijazmom na ove pripreme, svi se ponašaju profesionalno kako bismo ostvarili cilj zbog koga smo i došli.

  • Najava turnira u Podgorici i očekivanja-ambicije Fon-a u ligi šampiona?

*Turnir u Podgorici bice sprcifičan zbog celokupne covid situacije, publika ce biti u manjem broju, odredjeni protokoli i procedure ce morati da se ispoštuju i to će činiti ovaj turnir drugačijim od nekih prethodnih. Očekuje nas sigurno lavovska borba, obziroma da u 4 dana igramo 3 utakmice. Nadam se da će svi biti zdravi i u mogućnosti da predstavljaju naš klub u debitanskom nastupu u Ligi Šampiona. Ambicije kluba su svakako prolaz u Main Round i organizacija grupe u Beogradu, što bi svakako bio svojevrstan uspeh obzirom da se preko 10 godina Liga Šampiona nije igrala u Beogradu.

  • Očekivanja i ambicije od ” domaće” sezone?

*Ekipa je sastavljena od najboljih igrača koje ova zemlja ima, svojim iskustvom i znanjem svakako će uticati Slobodan Rajčević legenda ovog sporta, Denis Ramić je svakako još jedan od pojedinaca na kome će se bazirati igra, tu su kao novi igrači i Stefan Aleksić, Dejan Jovanović i Lazar Milosavljević i mislim da ovakav kadar igrača ne sme razmišljati ni o čemu drugom osim o odbrani duple krune.

Svoja očekivanja (i koju reč o 🇮🇪 futsalu) pred turnir u Podgorici preneo nam je i naš 🇷🇸 internacionalac iz tabora 🇮🇪 Blue Magic-a Nebojša Jocić:

Irski futsal je na puno nizoj razini u odnosu na ostale timove koji se takmice u ligi sampiona,iz razloga sto fudbalski savez irske nije bas zainteresovan za razvoj futsala iz nama nepoznatog razloga..liga se ne igra,treniramo na vestackoj travi ,jer dvorane su zatvorene od pocetka pandemije..zadnju utakmicu smo odigrali u novembru prosle godine protiv shkupija..posle toga nismo trenirali 5 meseci zbog lockdowna..ocekivanja i nisu bas velika iz gore navedenih razloga ,par igraca ne moze da putuju zbog posla ..jer kad se vratimo nazad moramo u izolaciju,neki igraci su pozitivni na covid trenutno pa su ispali iz konkurencije tako da sigurno necemo biti u najjacem sastavu

Par reči o našem šampionu🇷🇸

O ekipi fona ne treba puno pricati,jer su sastavljeni od nasih najboljih igraca ali mi idemo da se borimo pa sta bude⚽

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s