Za tačno nedelju dana šampion 🇷🇸 KMF Loznica grad 2018 odigraće svoju istorijsku utakmicu u ligi šampiona protiv prvaka 🇸🇲 S. S. Folgore, u petak će protivnik biti 🇳🇴 šampion Vesteralen, dok bi odlučujući meč trebao biti utakmica protiv domaćina turnira Minerve 🇨🇭 u nedelju⚽

Svoja očekivanja preneo nam je novajlija i jedno od pojačanja Loznice u ovom prelaznom roku Nemanja Milosavljević koji je stigao iz Vranja⚽

  • Stigao si u Loznicu šampiona 🇷🇸 kao jedno od pojačanja za ligu šampiona i odbranu titule u 🇷🇸, kako su te prihvatili saigrači i kakva je atmosfera u klubu?
  • Atmosfera je odlična, dosta vremena provodimo zajedno i van hale što dodatno utiče na to, svi su me prihvatili odlično kao i sve nove igrače koji su stigli u ovom prelaznom roku, što sam iskreno i ocekivao…
  • Za sedam dana je prva utakmica preliminarne runde lige šampiona u 🇨🇭 kakva su tvoja očekivanja od turnira?
  • Da, očekuje nas preliminarna runda lige šampiona, sigurno da neće biti lako znajući da prolazi samo jedna ekipa u naredu fazu takmičenja i da još nismo u takmičarskom ritmu. Pored toga mislim da smo blagi favoriti grupe i da imamo najveće šanse. Mislim da će nam najveći izazov biti poslednja utakmica u grupi, protiv domaćina grupe, ekipe Minerve i da će ta utakmica dosta odlučivati ko putuje za Mostar.
  • Tvoj komentar dosadašnjeg dela priprema, da li ste spremni za turnir u 🇨🇭
  • Pripreme su protekle odlično i bez povreda što je i najbitnije. U početku se vise radilo na fizičkoj pripremi igrača dok poslednjih nedelja radimo na tehničko-taktičkom delu. Svi spremni dočekujemo turnir. Osećam se odlično, jedva čekam prvu utakmicu i moj debi u ligi šampiona.

Jedan od najupućenijih u kavlitet 🇨🇭 je dojučerašnji golman Minerve naš Petar Marinković 🇷🇸koji poznaje i kvalitet Loznice tako da je eksluzivno za FnS preneo svoja očekivanja :

  • Očekujem spektakl i neizvesnu utakmicu ukoliko i jedni i drugi pobede prve dve utakmice u grupi. Minerva će imati prednost domaćeg terena i verovatno punu dvoranu iza sebe. Uigrana ekipa sa nekoliko ovosezonskih internacionalnih pojačanja koja se perfektno uklapaju u tim. Vidim prednosti Minerve u kompaktnosti i uigranosti, s obzirom da je kostur ekipe vec vise od pet godina tu. Loznica sa nekolicinom reprezentativaca svakako ima prednost u iskustvu i igranju na internacionalnoj sceni. Teško je reći ko će izaći kao pobednik tog meča, mislim da će presudno biti ko udje sa većom željom za pobedom. Sigurno je da ce biti jedan odličan meč.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s