Od srede do subote u 🇭🇷 Omišu šampion 🇷🇸 Fon tražiće prolaz u Elitnu rundu Lige šampiona ⚽

Protivnici 🇷🇸 šampiona biće domaćin 🇭🇷 Olmissum, šampion 🇦🇲 Leo i 🇦🇹 Diamant⚽

Već u prvom kolu u sredu sastaće se naš šampion 🇷🇸 Fon i 🇭🇷 Olmissum a svoja očekivanja preneo nam je uzdanica Fon-a Uroš Krasnić:

Mesec dana priprema za najvažnije utakmice u Ligi šampiona su iza Vas, kakva je atmosfera u ekipi, i da li ste spremni za utakmice u Omišu?

  • Atmosfera u ekipi je prava timska,sto ja mislim da je zastitni deo ove generacije Fona,timski duh i atmosfera su nas i doveli do ovog stadijuma da se borimo za prolaz u 16 najboljih. Ekipa je spremna,u Omisu smo od nedelje tako da je sve kako treba po tom pitanju,nadamo se da ce zvizduk u 20h u sredu i pocetak utakmice pokrenuti najbolje u svakom od momaka iz ekipe.

Očekivanja od utakmice protiv Olmissuma, kao i celog turnira?

  • Nema sta svima je jasno da ce prva utakmica biti pravo finale za obe ekipe,usled eventualne pobede otvaraju se vrata za prolazak dalje u suprotnom bice veoma tesko.

🇷🇸 Šampionu želimo puno sreće i plasman u elitnu rundu ⚽

A pored grupe u Omišu, igra se i u 🇱🇹🇸🇰🇸🇮🇧🇦🇲🇹🇮🇹🇺🇦 za nas će biti interesantne grupe gde nastupa Tyumen Jovana Lazarevića, Hale Goik Dragana Tomića, Mostar Vladana Vesića, Record Bielsko Stefana Rakića, Haladas Miloša Simića⚽

Svim našim internacionalcima želimo puno uspeha i plasman u elitnu rundu Lige šampiona 🇷🇸⚽

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s