Posle dve utakmice protiv šampiona sveta i treće ekipe sa prethodnog svetskog prvenstva 🇦🇷 & 🇮🇷 gde su naši momci pružili dobre partije, ali je izostao rezultat sledi najbitnija utakmica za prolaz dalje 🆚🇺🇲

Svoje viđenje utakmice protiv svetskih prvaka 🇦🇷 preneo nam je ©️ Marko Pršić :

Sto se tiče utakmice sa Argentinom…mnogi možda nisu zadovoljni nađim rezultatima, ali mi dajemo maksimum i zaista sam presrećan što sam deo ove ekipe i kolektiva…jednostavno, nije dzabe Argentina aktuelni prvak sveta i poslednji poraz imaju 2017. na produzetke od Brazila.

Mislim da smo u prvom poluvremenu odigrali jako dobro, sudije su direktno uticale na rezultat i razvoj na terenu.

Mi se crvenim kartonom Stojkovica branimo dva minuta sa igračem manje, gde se naša tri igraca “troše” u odbrani, gubimo pravo na VAR u tom poluvremenu, gde kasnije prilikom mog šuta, igrača 🇦🇷 Boruta pogadja lopta u ruku i VAR-om bi dobili penal sa 6m…aliiii, tako je kako je, vreme ne mozemo vratiti.

Naši momci će u utakmici protiv 🇺🇲 imati imperativ pobede, i sve oči biće uprete u taj meč, koji može da nam donese plasman među šesnaest najboljih ekipa na svetu ⚽


U utakmici sa Amerima cemo uci oslabljeni, ne igraju Kocić , Stojkovic, Ramic je pod znakom pitanja zbog zadnje loze, ja sam zbog lista na levoj nozi.

Ali isto tako sam ubedjen da ce bilo koja cetvorica koja budu na terenu uz golmana naravno, odigrati na svom nivou i da cemo na megdan Brazilcima ili Portugalu.

Ne sumnjamo ni jednog trenutka, s pravom imamo imperativ pobede i onda da se odmorimo i da probamo da napravimo iznenadjenje.

I dalje mastamo, i to nema pravo niko da nam oduzme!💪

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s