Dugo očekivana najveća smotra svetskog futsala počinje u 🇱🇹

Naša reprezentacija spremno dočekuje početak turnira⚽

Svoje viđenje preneo nam je jedan od najboljih golmana na prvenstvu i uzdanica 🦅 Nemanja Momčilović:

  1. Odrađen je dobar deo priprema pred Svetsko prvenstvo ostalo je još četiri dana do prve utakmice protiv 🇮🇷 kako si zadovoljan učinjenim da li je ekipa spremna za start prvenstva?

Sa nestrpljenjem ocekujemo pocetak SP ,tacnije mec sa Iranom.

Raspolozenje u nasem taboru je na najvisem nivou , i svi smo svesni koliko je ovo velika stvar za futsal u Srbiji, te cemo sve uraditi ne bi li smo napravili sto bolji rezultat.

2. Odigrali ste dve sjajane utakmice protiv 🇧🇷 koje su u javnosti podigle očekivanja pred Svetsko prvenstvo kakva su očekivanja kao ekipe pred početak prvenstva?

Tokom priprema smo odigrali dve utakmice sa Brazilom , i pokazali da se ne bojimo onog ko je sa druge strane , ili ko se kako zove , ili iz kog kluba dolazi.

Jednostavno smo iz meca u mec sve veca ekipa i sa svakim igramo egal ako ne i vise , da ne pricam tek radi reda ,to pokazuju i rezultati u ove dve prijateljske utakmice .

3. U futsal krugovima se pred start prvenstva najviše komentarisalo da li će Nec biti u pravoj formi i da ako tako bude neće biti “zime”, tvoje sjajne partije protiv 🇧🇷 raduju i povećavaju očekivanja na svetskom prvenstvu, kojim bi se ti rezultatom zadovoljio?

U proslosti sam dosta mucio muku sa povredama , nadam se da ce me malo zaobici iste ,i da cu pruzati partije kao na poslednjem mecu.

Fokusiran sam i znam sta i koliko me ocekuje , ovo je kruna karijere svakog igraca , i nikakva povreda ili neko me ne moze spreciti da uzivam i dam svoj maksimum .

4. Tvoja poruka futsal 🇷🇸

Mislim da svako ko prati futsal u Srbiji treba da sa nestrpljenjem iščekuje svaki od minimum tri meča, i bude ponosan na ove momke, što ima privilegiju da iste bodri na ovako velikom takmičenju.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s