Nedelja 18:30h rezervisana je za futsal derbi u hramu futsala ” Šumicama”⚽️

Komentar početka sezone i najavu derbija preneo nam je reprezentitavac 🇷🇸 Pavle Pešić:

Pozdrav svim pratiocima futsalnewsserbia.

Što se tiče ishoda prva tri kola i našeg bodovnog salda i pozicije na tabeli svakako nismo zadovoljni, poraz u Pazaru i odlaganje drugog kola protiv Ekonomca su nas stavili na 6.poziciju tabele Prve futsal lige.

Dva različita lica smo pokazali u prve dve odigrane utakmice. Jedan zreo pristup sa dosta dobrih taktičkif i fizičkih segmenata nam je doneo lagano odnošenje celog plena sa gostovanja u Pazovi, proiv ekipe sa kojom smo do sada uvek teško izlazili na kraj.

Derbi u Pazaru nam je bila jedna velika oponena i pokazatelj da je pred nama dugačak i težak put da ostvarimo ciljeve koje je klub na čelu sa predsednikom Djokovićem postavio ispred nas na početku ove sezone.

Letargična igra, bez previše kreativnosti u napadu i manjkom energičnosti u odbrani u drugom poluvremenu iza sebe i nije mogla da donese bolji ishod od prošlonedeljnog.
Ne umanjujem pobedu Pazaraca i ovim putem želim da im sportski čestitam na zasluženoj pobedi.

Priliku za popravni ispit imamo već u nedelju i to protiv ekipe koja ima slične, ako ne i iste ambicije kao Pazar i mi.

Sama činjenica da do sada imamo negativan skor sa Wintersportom daje nam ozbiljan znak da u ovu utakmicu moramo ući 100% spremni i fokusirani.
Ekipa krojena od nekolicine bivših reprezentativaca, sa ozbiljnim trenerom sigurno neće doći sa belom zastavom u Šumice. Naravno igramo u našoj hali, i sve osim pobede smatram neuspehom u nedelju. Dobro smo trenirali ove nedelje, ulazimo spremni taktički u ovu utakmicu .
Radujem se utakmici, a gotovo sam siguran da će svako ko bude na terenu dati svoj maksimum kako bi pobedili ovu utakmicu i vratili se na željeni kolosek.
Iskoristiću priliku da napomenem da svi ljubitelji futsala imaju priliku da u live gledaju utakmicu preko youtube kanala u nedelju od 18:30h
Sportski pozdrav!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s